MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de çok farklı Gülşen konseri!
Güncel
3 Eylül 2022 Cumartesi 12:05

İzmir'de çok farklı Gülşen konseri!

imam hatip sözleri nedeniyle önce tutuklanan ardından ise ev hapsi kararıyla tahliye edilen Gülşen, bugün İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan konsere katılamayacak. Gülşen'e eşlik eden orkestra ve vokalistleri ise Çim Konserleri kapsamında sahnede olacak. 

Konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilen şarkıcı Gülşen bugün İzmir'deki konserine katılamayacak. 


Konserlerde Gülşen'e eşilk eden orkestra ve vokal grubu ise 21:30'da Çim Konserleri kapsamındaki organizasyonda sahneye çıkacak. Organizasyonda Gülşen'in şarkıları seslendirilecek ve klipleri gösterilecek. 
İZFAŞ'dan konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 ''İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır.  Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir.''
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir