MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de çemberli dönem!
Yerel Yönetimler
20 Mayıs 2020 Çarşamba 21:24

İzmir'de çemberli dönem!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam eden koronavirüs pandemisine karşı yepyeni bir önlemi daha devreye soktu. Sıcaklıkların artması ile birlikte kendilerini sahil şeridine atan İzmirliler'in fizik mesafe kuralına uyması için Karşıyaka ve Kordon'da çimlerin üzerine çemberler çizildi. Başkan Tunç Soyer de Murathan Mungan'ın, "Ya içindesindir çemberin, ya da dışında kalacaksın" sözleriyle duyuruyu yaptı 

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı yepyeni bir önlemi daha hayata geçirdi. Yaz günlerinin kendisini iyice hissettirmesi ile sahillere akın eden yurttaşların sosyal mesafe kuralına uyması için İzmir'in sahil şeridine çemberli işaretler çizildi.
İlk etapta Kordon ve Karşıyaka sahiline fiziki mesafeyi korumak için çizilen çemberlerin duyurusunu da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,Murathan Mungan'ın sözleri ile yaptı.
Başkan Soyer, "Ya içindesindir çemberin, ya da dışında kalacaksın. Murathan Mungan bu sözleri kuşkusuz yaşadığımız günleri düşünerek yazmadı. Ama “Yeni normal” hayata geçerken İzmir’in Kordonboyu’nda, Karşıyaka sahilinde fiziki mesafeyi korumak için siz hep çemberin içinde kalın" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir