MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de bir doktor kaybı daha... Koronaya yenildi!
Güncel
15 Mayıs 2020 Cuma 18:10

İzmir'de bir doktor kaybı daha... Koronaya yenildi!

Koronavirüs nedeniyle daha önce 4 doktorun hayatını kaybettiği İzmir'den yine kötü haber geldi. İzmir Tabip Odası üyesi, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Yıldırım Can koronavirüse yenik düştü. 84 yaşındaki emekli doktor Yıldırım Can'ın Narlıdere Huzurevi'nde kaldığı ve son 1.5 aydır da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi

SONKALEİZMİR-İzmir bir doktoru daha koronavirüse kurban vermenin üzüntüsünü yaşıyor. İzmir Tabip Odası, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Yıldırım Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. 84 yaşındaki emekli doktor Yıldırım Can'ın Narlıdere Huzurevi'nde kaldığı ve son 1.5 aydır da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Tabip Odası'ndan ‘’ İzmir Tabip Odası üyesi, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Yıldırım Can’ı Covid-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileriz" açıklaması yapıldı.

İzmir'de daha önce de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzun yıllar doktorluk yapan 2 çocuk babası Nihat Dayanıklı (70) ile bir ambalaj firmasında işyeri hekimliği yapan Dr. Muharrem İdiz ve kardeşi Dr. Nuri İdiz'in yanı sıra Galip Berkan Dingiloğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hayati ÇAVDAR
 16 Mayıs 2020 Cumartesi 15:54
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun İnşallah Şehit Seviyesinde olursunuz ok un
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir