MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de bir doktor daha korona kurbanı!
Güncel
6 Aralık 2020 Pazar 13:11

İzmir'de bir doktor daha korona kurbanı!

Koronavirüs salgını, İzmir'deki sağlık çalışanlarını vurmaya devam ediyor. Radyoloji Uzmanı Dr. Ali Osman Gayret de bir süredir tedavi gördüğü Covid-19 virüsüne bağlı olarak hayatını kaybetti.

SONKALEİZMİR- Pandemiyle mücadelede ön saflarda yer alan doktorlardan birinin daha can vermesi İzmir'de büyük üzüntü yarattı. İzmir Tabip Odası, "Radyoloji Uzmanı Dr. Ali Osman GAYRET'i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" açıklamasını yaptı.

ÖZEL HASTANELER HALKA AÇILSIN!

İzmir Tabip Odası ayrıca Sağlık Bakanlığı'na önemli mesajlar verdi. Odanın açıklamasında, "Ülkemizde dokuz aydır devam eden COVID-19 pandemisini esas olarak ikinci ve üçüncü basamak sağlık kurumları olan hastanelerde karşılanması stratejisinden vazgeçilmeli, toplumda bulaşın önlenmesine yönelik tedbirler yaşama geçirilmelidir... Salgınla mücadelenin tedavi ve bakım hizmetlerine sıkıştırılamayacağı, salgının sadece hastanelerde karşılanması durumunda sağlık altyapısının buna yetmeyeceği artık kabul edilmelidir... Sağlık Bakanlığı, özel ve vakıf hastanelerinin olanaklarını kamu iradesi ile yurttaşların hizmetine sunmalıdır" açıklamasına yer verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir