MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de Oğuz Erge yası... Celil Anık: ''En ağır cezayı almalı''
Güncel
2 Şubat 2024 Cuma 15:56

İzmir'de Oğuz Erge yası... Celil Anık: ''En ağır cezayı almalı''

İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge'nin müşteri olarak aldığı 19 yaşındaki Delil Aysal'ın tarafından vurularak öldürülmesi büyük üzüntü yaratırken, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, "İnşallah en ağır cezayı alır" dedi. 

Gaziemir'de 31 Aralık'ta saat 03.30 sıralarında evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge'nin müşteri olarak aldığı Delil Aysal tarafından tabanca ile vurularak öldürülmesi İzmir'i yasa boğdu. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık saldırganın en ağır cezayı almasını isterken, taksilerde şoför ile müşteri arasında kabin kurulması önerisini de değerlendirdi.  Anık şunları söyledi:

"Burada bizim yaptığımız uygulamanın haklı olduğunu gördük. Araç içerisindeki kamera sayesinde failin yüzü net bir şekilde görünüyordu. İş güvenliği ile ilgili bunun tedbiri araç kamerasıdır, teknolojik araçlar, gereçlerdir. Bizde son 10 seneden beri hiçbir ölümlü hadise olmadı. Bu teknolojiye yaptığımız yatırımdan dolayı, araçların takibinden dolayı. Özellikle kamera caydırıcı oluyor. Bu hadiseyi yapan araçta kamera olduğunu bilmiyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü 6 saat gibi kısa bir süreçte faili yakaladı. İnşallah en ağır cezayı alır. Bazı arkadaşlarımız, 'Başkanım kabin yapalım arabanın içine' diyorlar. Arkadaşlar bizim kullandığımız arabalar küçük. Avrupa'daki gibi değil. Avrupa'nın da birçok yerinde yok. Bir tek Amerika'da var. Belirli bir ülkede var. Kabini koyduğun zaman şoför koltuğunu ileri geri oynatman mümkün değil" 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir