MENÜ
İzmir 38°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de Işıkkent Çetesi'ne operasyon!
Güvenlik
28 Haziran 2024 Cuma 11:19

İzmir'de Işıkkent Çetesi'ne operasyon!

İzmir ve Manisa'da düzenlenen operasyonda "Işıkkent Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütü elebaşısının da aralarında olduğu 10 şüpheli yakalandı. 

SONKALEİZMİR-İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İzmir ve Manisa'da "Işıkkent Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütüne oparasyon düzenlendi. 

13 ayrı adrese yapılan baskınlarda "Nitelikli yağma", "Tehdit", "Kasten yaralama", "Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme", "Genel güvenliğin tehlikeye sokulması", "Uyuşturucu madde imal ve ticareti", "Uyuşturucu ve uyancı madde kullanmak, kabul etmek veya bulundurmak", "Suça azmettirme", "Hırsızlık ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarını örgütlü olarak işleyen örgüt ele başısının da aralarında olduğu 10 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda 1 adet 9 mm çapında Glock marka tabanca, 2 adet av tüfeği, silahlara ait çok sayıda mühimmat, çok miktarda uyuşturucu içerikli ilaç ve usulsüz yazılmış renkli ilaç reçeteleri ele geçirildi.

Öte yandan hakkında 29 ayrı suç kaydından 8 yıl kesinleşmiş cezası bulunan B.Ç. isimli şahıs da operasyonda yakalanarak İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir