MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 38 FETÖ'cü yakalandı!
Güncel
25 Aralık 2021 Cumartesi 09:27

İzmir'de 38 FETÖ'cü yakalandı!

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Dikili'de kaçak olarak yurt dışına kaçmak isteyen 38 FETÖ'cüyü yakaladı. Yakalanan kişilerin arasında KHK ile ihraç edilen kaymakam, subay, polis, öğretmen, doktor, avukat ve memurların bulunduğu öğrenildi. 

İzmir İl Jandarma komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. 16-23 Aralık tarihleri arasında ekipler tarafından İzmir'in bir çok ilçesinde operasyonlar gerçekleştirildi.

Dikili ilçesinde kaçak yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ üyeliğinden haklarında yakalama kararı bulunan ve yargılamaları devam eden 38 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerin arasında KHK ile ihraç edilen eski kaymakam, subay, polis, öğretmen, doktor, avukat ve memurların bulunduğu öğrenildi. 

Bornova ilçesinde de aynı suçtan aranan ve KHK ile ihraç edilen eski astsubay yakalanarak gözaltına alındı. 

PKK GÖZALTILARI

Jandarma ekipleri PKK, KCK, YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda ise Konak, Karabağlar ve Torbalı ilçelerinde sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan G.B, F.P ve Z.K'yı gözaltına aldı. Suriye'de PKK içerisinde faaliyet gösteren ve kaçak yollarla yurda giriş yapan E.K isimli şüpheli ise Karaburun'da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındı. 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir