MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Ticaret Odası’ndan Seafood çıkarması
Ekonomi
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10:28

İzmir Ticaret Odası’ndan Seafood çıkarması

İzmir Ticaret Odası, 23-25 Nisan 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen Seafood Global Uluslararası Deniz Ürünleri ve Balıkçılık Fuarı’na çıkarma yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Salkım, Mehmet Şahin Çakan ve Serdar Gökhan Arıkan’ın eşlik ettiği 20 kişilik heyet, 87 farklı ülkeden katılımcı ve 150 ülkeden ziyaretçiyi bir araya getiren fuarda İzmir’i temsil etti.

İzmir’in en güçlü olduğu sektörlerden biri olan Balıkçılık ve Su Ürünleri sektöründe dünyanın en önemli fuarı olan Seafood Global’a katılan İzmirli firmalar, ticari bağlantılarını güçlendirme imkanı buldu. Fuarı ziyaret eden İzmir Ticaret Odası üyeleri, önümüzdeki yıllarda fuarda stant açmak ve ürünlerini yurtdışına satmak için inceleme yaptı.

BAŞKONSOLOS EVCİT’E ZİYARET

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve beraberindeki heyet, fuar ziyareti kapsamında T.C. Barselona Başkonsolosu Selen Evcit’i ziyaret etti. Ziyarette İzmir Ticaret Odası’nın gerçekleştirmekte olduğu projeler ve fuar destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

İzmir Ticaret Odası olarak İzmir’de fuarlara yönelik gerçekleştirilen her türlü çalışmayı desteklemeyi, yeni fuarlar kazandırılması için çabalamayı, fuarlara yabancı katılımını arttırmayı ve teşvikleri çeşitlendirerek daha fazla üyeye fuar desteği sunmayı görev edindiklerini ifade eden İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Desteklerimiz yalnızca maddi teşviklerle kısıtlı kalmasın, fuarlarda üyelerimizin aynı zamanda fiziksel olarak da yanında olalım istedik. Bu kapsamda, Barselona’da düzenlenen Seafood Global Uluslararası Su Ürünleri ve Balıkçılık Fuarı’na sektörde faaliyet gösteren üyelerimizle bir ziyaret organizasyonu gerçekleştirdik. Organizasyona katılan üyelerimizin yanında olmak amacıyla fuara Yönetim Kurulu Üyelerimizle katıldık. Aynı zamanda fuarda stant açan üyelerimizin stantlarını ziyaret ettik, Odamızın güç ve desteğini kendilerine hissettirdik” dedi.

NİSAN AYI “FUARLAR” AYI OLDU

Nisan ayında yine kendi sektörlerinin yurtdışındaki önemli etkinlikleri olan Barcelona Bridal Show Gelinlik Fuarı ve ISaloni Milano Mobilya Fuarı’na Yönetim Kurulu Üyelerinin de iştirakleriyle ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Özgener sözlerini şöyle sürdürdü: “Yurtiçinde düzenlenen başta İstanbul Yapı Fuarı olmak üzere toplam 6 fuara üyelerimizi taşıdık. Bu nitelikteki ziyaretlerimizi, yıl içerisinde dünya genelindeki diğer fuarlara ve şehirlere yönelik gerçekleştirmeye, devam edeceğiz”

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir