MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Mobilyacılar Odası'nda 'Aidat icrası' krizi!
Güncel
3 Mart 2023 Cuma 15:15

İzmir Mobilyacılar Odası'nda 'Aidat icrası' krizi!

Hasan Özkoparan başkanlığındaki İzmir Mobilyacılar Odası'nda bazı üyelere aidatlarla ilgili icra gönderilmesi kriz yarattı. Geçen Ocak ayındaki seçimde Özkoparan'a rakip olan Seyfi Dağ, "50'ye yakın oda üyesi arkadaşımıza icra gönderdiler. Sadece bize yakın olan kişilere karşı düşmanca bir tavır takınıyorlar. Ekonomik olarak bu zor dönemde üyelere bir de avukatlık masrafları yükleniyor. Yazık, günah. Özkoparan yönetimini kınıyorum ve bu yanlıştan dönmeye davet ediyorum" dedi. 

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-İzmir Mobilyacılar Odası'nda Hasan Özkoparan başkanlığındaki yönetimin, geçen Ocak ayında yapılan genel kurulda rakip aday Seyfi Dağ'ı destekleyen 50'ye yakın üyeye aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle icra gönderdiği bildirildi. 

Mağduriyet yaşayan üyelerin kendisine ulaşarak durumu bildirdiğini belirten Seyfi Dağ, oda yönetiminin sadece belli bir kesime karşı düşmanca tavır takındığını söyledi.

(Seyfi Dağ)

SEÇİM DÖNEMİNİ HATIRLATTI

SONKALE'ye konuşan Dağ mevcut Başkan Hasan Özkoparan'a tepki göstererek şunları kaydetti: 

"Seçim döneminde bize destek veren 50'ye yakın üyeye aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle icra gönderdiler. Ortalama 2 bin lira ödemesi olan her üye ile diyalog kurmak yerine icra göndermeyi yeğlediler.  Bu masrafın üzerine bir de avukatlık ücretleri eklendi ve miktar 5 bin TL'ye yükseldi. Yazık, günah...  Bize destek veren kişilere karşı düşmanca bir tavır takınıyorlar. Sonuçta her üye bizim arkadaşımız. Seçim oldu bitti. Herkese karşı aynı bakılmalı. İnsanlar icralarla muhatap edilmemeli. Bu tavrı kınıyorum.

Ekonomik olarak böyle zor bir dönemde oda üyelerinin bu şekilde mağdur edilmesi çok üzücü. Özkoparan ve yönetimini her üyemize eşit davranmaya davet ediyorum. Tüm üyeler aidatlarını öder ancak onlara bilinçli bir şekilde avukatlık masrafı ödetmek ve rencide etmek doğru değil. Bu tavırlarından vazgeçmelerini öneriyorum
."

"PLAKET VERMELERİ GEREKİRKEN SAYGISIZLIK YAPILIYOR"

Seyfi Dağ şöyle devam etti:

"Beni destekleyen ve desteklemeyen tüm arkadaşlarımızin hizmetindeyim. Seçimin sonucuna saygı duyuyorum. Ancak bana özellikle destek veren üye arkadaşlarıma yapılan bu saygısızlıktır.  Her üye dilediği adayı desteleyebilir. Bu demokratik bir haktır. Kaldi ki icraya verilenlerden Mehmet Kahraman üyemiz 40 yıldır odamızın mensubudur. Mehmet abi gibi birçok sanatkarımızın sektörümüzde hizmetlerinden dolayı plaket ile ödüllendirilmesi gerekirken yapılan bu saygısızlığı kınıyorum."

ÖZKOPARAN 571 OYLA KAZANMIŞTI

İzmir Mobilyacılar Odası'nda (İZMOD) 11 Ocak 2022'de yapılan genel kurulu Hasan Özkoparan 571 oyla kazanmıştı. Rakip aday Seyfi Dağ ise 229 oy almıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir