MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile ilgili flaş karar...
Güncel
27 Ekim 2023 Cuma 18:17

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile ilgili flaş karar...

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde Erman Haran'ın yönetim kurulu üyeliğinin sahte olduğu ve seçimlerin usulsüz yapıldığı iddialarıyla açılan davada ilk karar çıktı. Haran, kendisiyle ilgili bakanlık müfettişleri tarafından dosya hazırlandığı iddialarını yalanlarken, "Genel kurul seçiminin iptali ve kayyum heyetinin atanması talebine ilişkin açılmış bulunan ilk dava İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından reddedildi" dedi. 

Erman Haran'ın konuyla ilgili yazılı açıklaması şöyle:

"Gerçek dışı ve asılsız iftiralarla birliğimiz ve benim aleyhine, hiç hoş olmayan yöntemler kullanılarak; birlik seçiminin usulsüz yapılması nedeniyle genel kurul seçiminin iptali ve kayyım heyetinin atanması talebine ilişkin açılmış bulunan ilk dava İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2021/608 Esas sayılı dosyasında 11.10.2023 tarihinde karara bağlanmış ve Birlik aleyhine açılan bu davanın reddine karar verilmiştir. Ayrıca yapılan Genel kurul seçiminin iptali ve kayyım heyetinin atanması talebi ise, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 1. Hukuk Dairesi'nin 2022/2502 Esas, 2022/2290 karar sayılı kararı ile genel kurul seçiminin iptali ile kayyım heyetinin atanması talebine ilişkin “tedbir isteminin reddedilmesi” kararı ile gerçekler bir kez daha açığa çıkmıştır. Birliğimize yöneltilen çirkin iftiraların asılsız olduğu mahkeme kararlarıyla da tereddüte yer vermeyecek şekilde nihayete ermiştir. 
İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerinden aldığı güven ve destek ile göreve gelen Yönetim Kurulu, çoğulcu karakteri ile tüm üyeleri ile birlikte hareket etmekte, siyasi ve kişisel saikler yerine; Birliğimiz üyelerinin ve milletimizin yararını en üst düzeyde koruyacak şekilde hizmet etmektedir.”


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir