MENÜ
İzmir 20°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir'den 'Mülteci anaokulu' için mühürleme hamlesi...
Güncel
4 Ocak 2024 Perşembe 10:29

İzmir Büyükşehir'den 'Mülteci anaokulu' için mühürleme hamlesi...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Gereği yapılacak' diye açıklama yaptığı Bornova Anadolu Lisesi korusunda başlatılan anaokulu inşaatı için İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Mülteciler için yapılacağı iddia edilen anaokulu inşaatının imar mevzuatında eksik ve hatalar tespit ettiklerini belirten Başkan Tunç Soyer, "İnşaatın ivedilikle mühürlenmesi için gerekli tüm işlemleri başlattık" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Anadolu Lisesi'nin korusunda başlatılan inşaatla ilgili imar mevzuatı açısından eksik ve hatalar tespit ettiklerini belirtti. 

Mülteciler için anaokulu yapılacağı iddia edilen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Soyer, "Bornova Anadolu Lisesi kampüsünde yapılan inşaatla ilgili yasal inceleme sürecimizi tamamladık. Yapılan inşaatın imar mevzuatı açısından eksik ve hataları olduğunu yerinde tespit ettik. İnşaatın ivedilikle mühürlenmesi için gerekli tüm işlemleri başlattık ve Bornova Belediyesi’ne mühürleme işlemini yerine getirmesi için resmi yazımızı ilettik. Kamuoyuna arz ederim" diye konuştu.

İlgili haberi okumak için görsele tıklayın>>>


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir