MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir'de flaş atamalar...
Yerel Yönetimler
26 Nisan 2024 Cuma 19:07

İzmir Büyükşehir'de flaş atamalar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Cemil Tugay'ın kadro revizyonu sürüyor. Raylı Sistemler Daire Başkanı Mehmet Oğuz Ergenekon'un yerine Alparslan Kara atanırken, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevine Banu Dayangaç getirildi. Grand Plaza'nın yönetimine de tecrübeli iki isim getirildi. Tugay'ın Karşıyaka Belediyesi'nde en yakınındaki isimlerden Önder Koç, Grand Plaza'nın Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Ayten Gülsever ise başkanvekili oldu.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay flaş görevlendirmeler yaptı. Başkan Tugay, Raylı Sistemler Daire Başkanı Mehmet Oğuz Ergenekon’un yerine Metalurji Mühendisi Alparslan Kara’yı atadı. Banu Dayanç ise İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevine getirildi. 

YILMAZ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANI OLDU

Fen İşleri Daire Başkanı Ziya Aydın görevinden alındı. Başkan Tugay, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Ozan Yılmaz ile görüşme yapıp Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na geçmesini istedi. Bu isteği kabul eden Yılmaz, genel sekreter yardımcılığı görevinden ayrıldı.

GRAND PLAZA'NIN YÖNETİMİNE TECRÜBELİ İSİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli şirketlerinden Grand Plaza'nın yönetimine de dikkat çeken isimler atandı. Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde en yakınındaki isimlerden olan Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Koç, Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkanlığına, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı da yapan, milletvekili adayı Ayten Gülsever ise Grand Plaza Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir