MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir'de flaş atamalar...
Yerel Yönetimler
19 Nisan 2024 Cuma 18:01

İzmir Büyükşehir'de flaş atamalar...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye başkanlığı döneminde başkan yardımcılığını yürüten Zeki Yıldırım'ı 1. derece genel sekreter yardımcılığına getirdi. Fulden Bak ise sosyal hizmetler dairesi başkanlığına atandı. Ali Süha Sabuktay ile Elif Demirci ise basın danışmanı olarak görevlendirildi.
SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay yönetim kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan Tugay, bu kapsamda yaptığı görevlendirmeleri meclis üyelerine bilgilendirme yaptı. Buna göre Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Zeki Yıldırım, 1’inci derece Genel Sekreter Yardımcısı kadrosuna, Afete Hazırlık Şube Müdürlüğü Psikolog kadrosunda bulunan Fulden Bak ise 1’inci derece Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı oldu.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile Genel Sekreter Yardımcılığı makamına bağlı olarak faaliyetini sürdürmekte bulunan Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi başkanlıkları Zeki Yıldırım'a bağlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunu Ali Süha Sabuktay (İletişim ve Sosyal Politikalar) danışman, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu Elif Demirci İşlegen (Basın) danışman olarak görevlendirildi. 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir