MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Barosu'nda Sefa Yılmaz güven tazeledi!
Güncel
20 Ekim 2024 Pazar 21:33

İzmir Barosu'nda Sefa Yılmaz güven tazeledi!

İzmir Barosu’nun Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık seçimleri gerçekleşti. Dört adayın katıldığı ve yoğun ilgi gören seçimlerde, Çağdaş Avukatlar Grubu adayı mevcut başkan Sefa Yılmaz, 2 bin 698 oy alarak yeniden İzmir Barosu Başkanı oldu.

Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda yapılan oy verme işlemi saat 09.00’da başladı ve 17.00’de sona erdi. Toplam 7 bin 290 geçerli oyun olduğu seçimlerde, Çağdaş Avukatlar Grubu adayı mevcut başkan Sefa Yılmaz 2 bin 698 oy alarak yeniden başkan seçildi. İzmir Avukat Hareketi adayı Banu Aşkın İnce 2 bin 210, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adayı Sercan Altınordu 2 bin 137 , ve Mücadeleci Avukatlar Grubu Tacettin Çolak da 221 oy aldı.

Seçimin ardından konuşma yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz, “Genel kurulumuzu dün  itibariyle gerçekleştirdik. Dün nefret söylemleri kullanıldı. İzmir Barosu avukatları kötücül dili artık terk etti. İnsan haklarından yana bir mücadeleyi desteklediklerini gösterdiler. Her türlü olumsuzluğa rağmen ve üzerimize gelen bütün gruplara rağmen, seçim sürecinde devam eden kötücül söylemlere rağmen kazandık. Neden kazandık; Çünkü korkmuyoruz, biat etmiyoruz ve asla biat etmeyeceğiz. Başkalarının değil kendi sözlerimizi söylüyoruz. Bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir