MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşte İzmir'in en başarılı başkanları...
Yerel Yönetimler
26 Ekim 2020 Pazartesi 17:12

İşte İzmir'in en başarılı başkanları...

Saros Araştırma Şirketi'nin verilerine göre İzmir'deki belediyelerin başarı karnesi belli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 64.1 oranında başarılı bulunurken, ilçelerde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy yüzde 66.5 ile zirvede yer aldı. Aksoy'u yüzde 64.2 ile Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, 63.8 ile Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay takip etti. Verilere göre İYİ Partili Tire Belediye Başkanı S. Atakan Duran yüzde 37 ile en başarısız başkan olarak dikkat çekti

SONKALEİZMİR-Saros Araştırma Şirketi'nin yayınladığı verilere göre 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından göreve gelen İzmirli belediye başkanlarının başarı karnesi belli oldu. İzmir ve ilçelerde yapılan araştırmaya göre Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzde 64.1 ile başarılı görüldü. 
İlçelerde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy yüzde 66.5 ile en başarılı isim olarak öne çıktı. Aksoy'u Bornova'daki projeleriyle dikkat çeken Başkan Mustafa İduğ yüzde 64.2 ile takip etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay yüzde 63.8, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ise yüzde 60.4 ile takip etti.
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da yüzde 60.1 ile başarılı başkanlar listesinin üst sırasına adını yazdırdı. Listenin en sonunda ise İYİ Partili Tire Belediye Başkanı S. Atakan Duran  yer aldı. Araştırma şirketinin verilerine göre Duran, katılımcılardan sadece yüzde 37'si tarafından başarılı bulundu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir