MENÜ
İzmir 36°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşte HDP'yi basan o saldırgan!
Güncel
17 Haziran 2021 Perşembe 14:04

İşte HDP'yi basan o saldırgan!

İzmir’de HDP binasına girip 38 yaşındaki Deniz Poyraz’ı öldürdükten sonra gözaltına alınan saldırganın 27 yaşındaki Onur Gencer olduğu belirlendi. Gencer’in sosyal medya hesabından paylaştığı Suriye Menbiç’te çekilmiş eli silahlı fotoğrafları dikkati çekti.

4 yıl Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nde acil tıp teknisyeni olarak çalışan Gencer’in yılbaşında geçici görevle Kilis’e yollandığı, nisan ayında ise “mesaiye gelmemesi” nedeniyle açığa alındığı, memurluktan atılması için hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.

İzmir’deki HDP binasına saldıran zanlının kimliği netleşti. Binaya girip 38 yaşındaki Deniz Poyraz’ı tabancayla öldüren ve ardından polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan saldırganın 27 yaşındaki Onur Gencer olduğu belirlendi. 

Kadrosu İzmir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve yaklaşık 4 yıldır Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nde “acil tıp teknisyeni” olarak görev yapan Gencer’in geçen yılbaşında geçici görevle Kilis’e gönderildiği öğrenildi. 


 

Kilis Devlet Hastanesi bünyesinde çalışması gereken Gencer’in uzun süre mesaiye gelmemesi nedeniyle hakkında “memurluktan atma” için işlem başlatıldığı kaydedildi. Açığa alınan Gencer’in işten çıkarılmasına ilişkin dosyanın Sağlık Bakanlığı’nda olduğu belirtildi.

Saldırgan Gencer’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ise dikkati çekti. Tüfekle ve çeşitli silahlarla poz veren Gencer’in Suriye Menbiç’te kum mevziiler önünde çekilmiş bir fotoğrafı da paylaştığı görüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir