MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşsiz genç intihar etmek istedi!
Güvenlik
15 Ocak 2021 Cuma 16:22

İşsiz genç intihar etmek istedi!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde elinde silahla İskele meydanına gelen 28 yaşındaki Abdullah K. intihar girişiminde bulundu. Piri Reis Müzesi önüne saat 11.00 sıralarında gelerek bağırmaya başlayan genç adam, tüm çabalara rağmen ikna edilemedi. Boynuna dayadığı silahı ateşleyen genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Ahmet ERTAN/SONKALEİZMİR (ÇANAKKALE)-Olay saat 11.00 sıralarında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde meydana geldi. İskele Meydanı'na elindeki silahla gelen 28 yaşındaki Abdullah K. bağırmaya başladı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri yurttaşları olay yerine yaklaştırmazken; genç adamı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Olay yerine Kaymakam Hakan Kılınçkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü de gelerek Abdullah K'yi ikna etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen Abdullah K. isimli genç boynuna dayadığı silahı ateşledi.  Abdullah K. acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırıldı. abdullah K.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

"BİR İŞİM BİLE YOK"

Abdullah K.'nin sosyal medya hesabından intihar öncesinde yaptığı paylaşım ise yürekleri burktu. Abdullah K.'nın son yaptığı paylaşımda; "Hayattan beklentim kalmadı.. Hiç bir işim yolunda gitmiyor zaten. Gece olunca yastığa kafamı koyunca kuracak bir hayalim bile kalmadı. 28 yıldır kurduğum hayaller gerçekleşmediği gibi, bundan sonrası için de ümidim yok. Bir işim bile yok, sabıkalı olduğum için nereye başvursam hep pislik gözüyle bakıldı. Oysa ki suçun ne diye bile sormadılar. Birçok şeyden yoruldum. Bu hayatta bir şeyler elde etmek için sahtekar, şerefsiz olmak gerekiyor. Ben beceremedim. Özür dilerim. Sahte ilişkiler, sahte dostlar menfaat dünyası işte.. Hakkınızı helal edin, çok sıkıldım hepinizi çok seviyorum" ifadelerini kullandığı görüldü.


 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir