MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İrfan Değirmenci: TİP'e verilen oylar boşa gitmez
Güncel
23 Nisan 2023 Pazar 12:26

İrfan Değirmenci: TİP'e verilen oylar boşa gitmez

Türkiye İşçi Partisi (TİP) üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İzmir 2. Bölge 1.sıra adayı İrfan Değirmenci, Cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu vurgularken, seçmeni yanıltmak için “TİP’e verilen oylar boşa gider“ algısı yaratılmaya çalışıldığını de belirtti. Değirmenci, "TİP'e verilen oylar boşa gitmez" dedi.

Bayram yoğunluğunun yaşandığı ilçede TİP’liler, Reha Midilli Sevgi Yolu güzergahından Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'na şarkılar söyleyerek geldi. Yaşlı ve engellilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren İrfan Değirmenci, kurulan kürsüde bir konuşma yaptı. Güzel bir bayram gününde Foçalıları ve Foçayı ziyarete gelenleri selamlamak istediklerini belirten Değirmenci, İstanbul Sözleşmesi’nin ve İnsan Hakları’nın güçlü bir şekilde savunulması için TİP'e oy istedi.

İrfan Değirmenci, "Güzel günlere yürüyoruz. Şurada 3 hafta kaldı. Yolumuz bozkırlardan geçti. Denizlere çıktı bütün sokaklar. Kırmızı çizgilerimiz var. Bunların başında Laiklik var. Laikliğe sahip çıkacağız. Diyorlar ki TİP’e verilen oylar boşa gider mi? Hiç bir oyunuz boşa gitmez. Hiç endişeniz olmasın. İzmir’de bu bölgede benim milletvekili olmam için 100 bin güzel İzmir’linin oyu gerekiyor. Bir pusulada muhalefeti şekillendireceksiniz. Bir pusulada iktidarı. Zaten Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylar bay Kemal’e. Kemal Kılıçdaroğlu’na. Onu hallettik. Bu tarafta da TİP’in mecliste olması İstanbul Sözleşmesi Yaşatır diye bağırmamız için, İnsan Hakları demek için Emek demek için, Özgürlük demek için mührü TİP’e vuralım. Türkiye genelinde baraj sorunumuz yok. İzmir özelinde de oylarınız beni vekil yapıyor.  İnanıyorum ki daha fazlasını alacağız" dedi.

Değirmenci mikrofonu ikinci sıra adayı çiftçi Mehmet Kani’ye bırakarak kürsüden alkışlarla indi. Kani de yurttaşlara tarım ve çevre konusunda duyarllılıklarını ve yapmak istediklerini içeren bir konuşmayla seslendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir