MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere Prensi Philip hayatını kaybetti!
Dünya
9 Nisan 2021 Cuma 16:34

İngiltere Prensi Philip hayatını kaybetti!

Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in eşi Prens Philip'in 99 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı. Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip'in ölümü ile ilgili geniş bir bilgilendirmenin ilerleyen dönemde yapılacağı belirtildi. Edinburgh Dükü, haziran ayında 100. doğum günün kutlayacaktı.

Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip hayatını kaybetti. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada Edinburg Dükü olan Philip'in Windsor Kalesi'nde hayatını kaybettiği açıklandı.

Konu ile ilgili geniş bir bilgilendirmenin ilerleyen dönemde yapılacağı açıklandı. Prens Philip'in 99 yaşındaydı. Edinburgh Dükü, haziran ayında 100. doğum günün kutlayacaktı.

Kraliyet Ailesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

'Majesteleri Kraliçe, sevgili kocası Edinburgh Dükü Majesteleri Prens Philip'in öldüğünü açıkladı. Majesteleri, bu sabah Windsor Kalesi'nde huzur içinde vefat etti. Kapsamlı duyuru yapılacaktır.'

Prensin ölüm haberi Kraliyet gelenekleri kapsamında Buckingham Sarayı'nın kapısına da asıldı. Ayrıca saraydaki bayraklar yarıya indirildi. Ölüm haberinden sonra pek çok İngiliz başkentteki Buckingham Sarayı'nın önünde toplandı. Pek çok kişinin sarayın kapısına çiçekler bıraktığı görüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir