MENÜ
İzmir 14°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu'ndan 14 kişi hakkında suç duyurusu!
Güncel
28 Şubat 2025 Cuma 10:20

İmamoğlu'ndan 14 kişi hakkında suç duyurusu!

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 14 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. İmamoğlu'nun suç duyurusunda bulundukları arasında Hürriyet yazarı Nedim Şener de var.

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan 'sahte diploma' soruşturmasının ardından kendisiyle ilgili 'yanıltıcı bilgiler' yaydığını belirttiği 14 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. 

“Savcılık, I?mamog?lu’nun diplomasının iptalini istedi” haberini yapan ve yayan isimler hakkında harekete geçti.

İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun suç duyurusu, "Kamuoyunu alenen yanıltanlara karşı hukuki haklarımızı kullanacağımızı söylemiştik. Kullandık, kullanmaya devam edeceğiz. O adalet er ya da geç tecelli edecek." notuyla paylaştı. 

İmamoğlu'nun suç duyurusunda bulunduğu isimler arasında Sabah muhabiri Kenan Kıran ve Hürriyet yazarı Nedim Şener de var. 

NE OLMUŞTU?

İmamoğlu hakkında sahte diploma iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Savcılık iktidara yakın gazetelerin "İmamoğlu'nun diplomasının iptali istendi" iddiasını yalanlamıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir