MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlkay Girgin Erdoğan'dan Özhaseki ziyareti açıklaması!
Güncel
7 Mart 2024 Perşembe 14:58

İlkay Girgin Erdoğan'dan Özhaseki ziyareti açıklaması!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin ilçeye yapacağı ziyarete dair açıklama yaptı. Erdoğan, Özhaseki'nin siyasi bir programa iştirak edeceğinden kendisinin söz konusu etkinliğe katılmayacağını belirtti. 

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir'e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Karaburun ilçesindeki bir programa katılacağı öğrenildi. 

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Bakan Özhaseki'nin ilçeye geleceğini afiş ve sosyal medyadan öğrendiğini belirterek açıklama yaptı. 

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

''Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin saat 18:00’de Karaburunumuza teşrif edeceklerini, hazırlanan afişlerden ve sosyal medya paylaşımlarından öğrendim. İlçemizin mülki amiri konumundaki Sayın Kaymakamımızı arayarak, programa katılımı olacağını öğrendikten sonra, ziyaret programının AK Parti Teşkilatı tarafından yapıldığından emin olmamın ardından, programı koordine eden AK Parti Karaburun Seçim İşlerinden Sorumlu Sayın Mete Ünal Bey ile görüşerek, “Türkiye Cumhuriyetimizin bir Sayın Bakanı Yarımadamızı ziyarete geldiğinden, ben de bu kentin seçilmiş ve halkın iradesini temsil eden Belediye Başkanı olarak, aynı Mülki Amirimiz Sayın Kaymakamımız gibi, Sayın Bakanımızı karşılamak ve programlarına katılmak isterim” dedim.

Görüşmemizde haklı olduğumuzu, konuyu AK Parti İl Teşkilatı ile görüşüp bilgi verileceği benimle paylaşıldı.
 

Daha sonra tarafıma, Sayın Bakan Özhaseki’nin Bakan vasfıyla değil, bir AK Partili olarak AK Parti-Cumhur İttifakı Adayı Sayın Eyüp Kaykaç’a destek için geldiği ve resmi değil siyasi bir program vasfı taşıdığı bilgisi verildi. 

Bu nedenle Sayın Bakanımızın Yarımadamızı ziyaretlerini içeren programlara katılmıyorum. Karaburunlu Hemşehrilerimin bilgisine ve takdirlerine saygıyla sunarım.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir