MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Bezircilioğlu GİK kararını yorumladı... 'İzmir'de bu sınava hazırız'
Politika
5 Aralık 2023 Salı 13:26

İYİ Partili Bezircilioğlu GİK kararını yorumladı... 'İzmir'de bu sınava hazırız'

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, partisinin Genel İdare Kurulu'nun "Yerel seçime CHP ile işbirliği yapmadan girme" kararını yorumladı. Bezircilioğlu, İzmir Büyükşehir ve 30 ilçede iddialı olduklarını belirterek, "En başından beri ittifaklarla yol almaya çalıştık artık kendi sınavımızı vereceğiz. Örgütümüzle bu sınava hazırız" dedi.

SONKALEİZMİR-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Genel İdare Kurulu tarafından 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi CHP'nin işbirliği teklifine 'Hayır' yanıtı gelmesiyle ilgili SONKALE'ye konuştu. 

İzmir'de büyükşehir adayını en erken açıklayan parti olduklarına dikkat çeken Bezircililioğlu, "Sayın Ümit Özlale ile büyükşehir için iddialıyız. 30 ilçede de iddialıyız. Partimizin gücünü ortaya koyacağız. Genel idare kurulumuzun kararının ardından çalışmalarımız daha da hızlanacak. Parti kimliğimizi güçlendirecek bir karar oldu. En başından beri ittifaklarla yol almaya çalıştık artık kendi sınavımız vereceğiz. Örgütümüzle bu sınava hazırız" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir