MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti heyetinden Başkan Günel'e tebrik ziyareti!
Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2024 Perşembe 14:33

İYİ Parti heyetinden Başkan Günel'e tebrik ziyareti!

İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticileri, Başkan Ömer Günel’i makamında ziyaret ederek yeni görev döneminde başarılar diledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticileriyle bir araya geldi. İYİ Parti heyeti demokratik bir seçim atmosferinin yaşanmasında önemli rol oynayan Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederek yeni görev döneminde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Müge Başakçı, “İttifak sürecimiz boyunca mecliste kentimize beraber hizmet ettik. Talep ve önerileri değerlendirme hususundaki iş birliğiniz için teşekkür eder, yeni görev döneminde de Kuşadası’nın menfaatleri için birlikle hizmet etmeyi temenni ederiz” dedi.

Başkan Ömer Günel ise, tüm kurumlarla iletişimin devam edeceğinin altını çizerek, “Kentimiz için bugüne kadar tüm kurumlarla, siyasi partilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaptık. Önemli olan Kuşadası ve Kuşadası halkına hizmet. Bu doğrultuda 5 yıl daha verimli bir hizmet dönemi geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir