MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'den Soyer'e KANALÇEŞME çağrısı
Güncel
1 Şubat 2020 Cumartesi 09:36

İYİ Parti'den Soyer'e KANALÇEŞME çağrısı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Suudi Arabistan merkezli Albassam Group tarafından hazırlanan ve yarımadada büyük bir yapılaşma içeren Çılgın Çeşme Projesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e çağrı yaptı. Soyer'in koordinatörlüğünde AK Parti de dahil tüm İzmir milletvekillerinin bir araya gelmesini öneren Çıray, "Konuşalım, tartışalım, bu çılgın Çeşme Projesi İzmir'in yararına mı yoksa zararına mı" dedi.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İYİ Partili Aytun Çıray, "Çılgın Çeşme Projesi"ni tartışmak ve sonuçlarını İzmirlilerle paylaşarak bir tutum belirlemeliyiz. Bunun için Sn Tunç Soyer'in daveti ve koordinatörlüğünde tüm İzmir milletvekillerinin bir araya gelmelerini öneriyorum" dedi.

Çıray'ın açıklaması sosyal medyada yankı buldu. Ardından SONKALEİZMİR'e konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Soyer koordinatörlüğünde yapılacak toplantıya AK Parti'nin İzmir Milletvekillerinin de davet edilmesi gerektiğini söyledi. Çıray, "Çünkü bu sadece iki belediye başkanının sorunu değil. Tüm İzmir milletvekilleri ve konunun uzmanlarının bir arada olması, meseleyi enine boyuna tartışması gerekir. Konuşalım, tartışalım, bu çılgın Çeşme Projesi İzmir'in yararına mı yoksa zararına mı" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir