MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar yeniden başkan
Politika
21 Haziran 2020 Pazar 15:25

İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar yeniden başkan

İYİ Parti İzmir İl teşkilatı bugün başkanını seçti. Mart ayında koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ve bugün gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Hüsmen Kırkpınar 461 oyla güven tazeledi.

SONKALEİZMİR-İYİ Parti İzmir'de kongre heyecanı yaşanıyor. Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda divan başkanlığını İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'nin yaptığı kongrede mevcut başkan Hüsmen Kırkpınar tek aday olarak güven tazeledi. Kongreye İYİ Parti TBMM Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı. 473 delegenin 461'nin oyunu alan Kırkpınar yeniden koltuğa otururken, 12 oy ise geçersiz sayıldı.

KIRKPINAR: SEFERBERLİK İLAN EDECEĞİZ

Genel Başkan Meral Akşener'in çizdiği yol haritasına göre hareket ettiklerini belirten İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, "Bu güne kadar kurdukları düzen, baskı, bizleri yıldırmadı. Ellerinden geleni yaptılar, seçime girmememiz için her şeyi yaptılar. Ama biz duvarı yıktık. O duvarın adı korku duvarı! Seçimle de olsa gitmezler, ama gitmezler, şöyle gitmezler, böyle gitmezler. Nasıl gittiler?  Öyle bir gittiler ki, 25 yıllık hükümranlık sona erdi hem de sandıkla tıpış tıpış gittiler. Üzerimize düşeni her zaman yerine getirdik. Bugün burada icra ettiğimiz İzmir 2. Olağan Kongremizde hepinize selam olsun!” dedi.  Başkan seçildikten sonra teşekkür eden Kırkpınar, "Bizi ve yönetim kurulumuzu verdikleri oylar ile onurlandırdılar. Yol arkadaşlığımız hep sürecek. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı olarak kentimizde adeta seferberlik ilan edeceğiz. Bundan sonra İzmir’de 30 ilçemizin bulunan köylerin tamamını ziyaret edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.

ÇIRAY'DAN AK PARTİ'YE ELEŞTİRİ

İYİ Parti İzmir Milletveli Aytun Çıray da AK Parti iktidarına eleştirilerde bulundu. Çıray,"AK Parti 18 yıllık başarısız ekonomilerinin sonucunda elini milletin cebine atmıştır. Elini cebine atan bir parti iflah olmaz, bir daha seçim kazanma ihtimali yoktur. İşsizlik oranı 20,5. Partileri baraj altına iten 2001 krizinde bile işsizlik yüzde 9’u geçmemişti. Bunlar Türkiye’yi yönetemiyorlar. Koronavirüs konusunda verdikleri rakamların hiçbiri doğru değil. Verilen rakamları üçle çarpın. Güneş balçıkla sıvanmaz, ilk seçimde milletimiz AK Parti’yi hak ettiği yere gönderecektir" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir