MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de Bezircilioğlu dönemi resmen başladı
Politika
25 Ocak 2023 Çarşamba 14:37

İYİ Parti İzmir'de Bezircilioğlu dönemi resmen başladı

İYİ Parti İzmir'de Ülkü Doğan ile yarıştığı seçimi kazanarak yeni il başkanı olan Sinan Bezircilioğlu, görevi resmen devraldı. Gündeme dair değerlendirmeler yapan ve soruları yanıtlayan Bezircilioğlu, "Yeni dönemde herkesi kucaklayarak, milletimizi, İzmirli hemşehrilerimizi kucaklayarak iktidara yürüyeceğiz. İzmir iyi olacak, Türkiye iyi olacak" dedi.

SONKALEİZMİR-Sinan Bezircilioğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda ilçe başkanları ve partililerin katıldığı devir teslim töreniyle görevine resmen başladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bezircilioğlu, şunları söyledi:
"Hepimiz ortak bir gelecek için bugünden itibaren hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde aile olarak, tek bir yumruk olarak yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Verimli bir kongre dönemi oldu. Teşkilatlarımız kongre döneminde dinamizm kazandı. Parti içi hareketlilik hat safhaya ulaştı. Bundan sonra bu dinamizmi, hareketi, enerjiyi İYİ Parti İzmir ailesi olarak Mayıs ayında yapılacak genel seçimler öncesi sahaya yansıtarak İYİ Parti'yi İzmir'de birinci parti yapmak en büyük hedefimiz. Sahada başaracak olan kıymetli teşkilatlarımızdır. Partimizi ayakta tutan teşkilatlarımızın yanında olacağız. Bu parti iktidara teşkilatlarımızın omuzunda yüreyecektir. Yeni dönemde herkesi kucaklayarak, milletimizi, İzmirli hemşehrilerimizi kucaklayarak iktidara yürüyeceğiz. İzmir iyi olacak, Türkiye iyi olacak."

"DERVİŞOĞLU İLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun kongredeki "Aday olan kardeşlerimizden birini tanımıyorum" sözlerinin anımsatılması üzerine Bezircilioğlu, "Müsavat abi, bizim milletvekilimiz ve grup başkanvekilimiz. Kendisine saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Beraber çalışacağız. İzmir'deki teşkilatımızın en büyüğüdür, en başıdır" diye konuştu.

Bütün kongreler bittikten sonra Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. 

"İTTİFAK İLE BERABER HAREKET EDİYORUZ"

Bezircilioğlu, Millet İttifakı ile ilgili ise şunları söyledi: 

"Öncelikli hedefimiz ittifak bileenleri ile beraber iktidarı siyaseten emekli etmek ve yeniden güçlendirilmiş parlamenter sistemi tesis etmek. Türkiye'yi eski güzel günlere döndürmektir. Millet İttifakı ile beraber hareket ediyoruz ama bu bizim birinci parti olma hedefimize engel teşkil etmez" dedi


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir