MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hülya Avşar, iftar programında Erdoğan'ın ve yanındaki isimlerin fotoğraflarını çekti
Güncel
17 Nisan 2022 Pazar 17:17

Hülya Avşar, iftar programında Erdoğan'ın ve yanındaki isimlerin fotoğraflarını çekti

"Gerekirse simit yenecek ama bu günler aşılacak" diyen Hülya Avşar, Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar programında Erdoğan ve yanındaki isimlerin fotoğraflarını çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’ndaki iftar yemeğinde ünlü isimlerle bir araya geldi. İftar yemeği sırasında dikkat çeken anlar yaşandı.

Ekonomik krize ilişkin konuşurken "Gerekirse simit yenecek ama bu günler aşılacak" diyen Hülya Avşar da davetliler arasındaydı. Avşar, iftar programında Erdoğan'ın ve yanındaki isimlerin fotoğraflarını çekti.

Avşar daha sonra Emine Erdoğan ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

İFTARA KİMLER KATILDI

İftar programında Kalemkar Semih İrteş, piyanist Güher Pekinel ve Süher Pekinel, İbrahim Tatlıses,   akademisyenler Uğur Derman ve Çiçek Derman, bestekar Amir Ateş, ilahi sanatçısı Sami Özer, piyanist-besteci Büşra Kayıkçı, yazar Gülseren Budayıcıoğlu, yönetmen Mesut Uçakan, hattat Hasan Çelebi, fotoğrafçı İzzet Keribar ve yazar Gülper Refiğ yer aldı.

Ayrıca YouTuber Merve Özkaynak, rap sanatçısı Resul Aydemir, Karadenizli sanatçı Ekin Uzunlar ile Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanı İskender Pala, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer, Alişan Tektaş ve Şükriye Tutkun başta olmak üzere çok sayıda sanatçı katıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir