MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hepsi bir arada.. Erbaş, hilafetçi imam ve Şevki Yılmaz
Güncel
5 Haziran 2022 Pazar 12:57

Hepsi bir arada.. Erbaş, hilafetçi imam ve Şevki Yılmaz

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hilafet isteğini açıkça dile getiren imam Halil Konakçı'yla Kocaeli'deki bir açılışta bir araya geldi. Açılışta, hükümete yaptığı "Hazine'de ne var yok satın savın. Geride bir şey bırakmayın" tavsiyesi ile tepki çeken Şevki Yılmaz da vardı. 

Buluşmanın fotoğrafını Konakçı, Twitter hesabından paylaştı. Konakçı, Erbaş’la birlikte Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz’ın da bulunduğu fotoğrafı paylaşırken "Kocaeli’de Kuran Kursu açılışı ve Hafızlık icazet merasiminde Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş hocamız kıymetli Şevki Yılmaz hocam ve değerli kardeşim Abdullah Özkan hocayla bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Konakçı, Bursa Mihraplı Camii’nde verdiği vaazda “hilafet” çağrısı yaparak, “O makam hala başımızda olsaydı ne başörtüsüne ne çarşafa ne sarığa ne minareye ne ezana kimse konuşamazdı. Biz o makamı geri istiyoruz arkadaş. İslâm adına istiyoruz” demişti.

'REİSÜLKURRA' DEMİRKAN'LA DA YAN YANA

Ali Erbaş'ın Kocaeli'deki "icazet töreni"nde, yeniden ibadete açılan Ayasofya’da cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alan “Reisülkurra” Mustafa Demirkan'la da yan yana geldiği ortaya çıkmıştı

 

Açılışta, geçen günlerde hükümete yaptığı çağrı ile tepki çeken Şevki Yılmaz da yer aldı. Şevki Yılmaz, hükümete seçimlere kadar "Hazine'de ne var yok satın savın. Geride bir şey bırakmayın" çağrısını yapmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir