MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hasan Türkmen Anadolu Lisesi eğitime hazır!
Güncel
26 Mart 2024 Salı 14:39

Hasan Türkmen Anadolu Lisesi eğitime hazır!

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, geçtiğimiz yıllarda kaybettiği oğlu anısına yaptırıp bağışladığı Hasan Türkmen Anadolu Lisesi’ni tanıttı.

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Meclis Üyesi Adaylarına yapım çalışmalarının tamamlandığı Hasan Türkmen Anadolu Lisesini gezdirerek, fiziki durumu ile ilgili bilgiler verdi. Daha önce belediye başkanlığı yaptığı belde olan Ulucak’a bir okul ve bir Kur’an Kursu binası yaptırarak bağışlayan Türkmen, ‘’Buradan Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi emanet ettiği gençler yetişecek. Allah nasip ederse Kemalpaşa’ya bunun gibi çok ciddi eserler kazandıracağım.’’ dedi.

‘’EĞİTİM GELECEKTİR’’
Okulun fiziki durumu ile ilgili de bilgiler veren Başkan Adayı Türkmen, ‘’Okulumuz 22 derslik, müdür ve müdür yardımcıları odaları, sığınak ve teknik odalardan oluşmakta. Okulumuzun kapasitesi 800 öğrenci. Okulumuz fiziki olarak gelecek eğitim döneminde öğrenci kabul etmek için hazır. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı’na devir işlemleri başlatılmış durumda. Eğitimin gelecek demek olduğuna inanıyorum. Tamamen kendi imkanlarımız ile inşa ettiğimiz bu okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum‘’ dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir