MENÜ
İzmir
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Halil Konakcı'ya şok protesto: 'Atatürk düşmanlarının cirit atacağı yer değil'
Güncel
24 Şubat 2025 Pazartesi 10:01

Halil Konakcı'ya şok protesto: 'Atatürk düşmanlarının cirit atacağı yer değil'

Atatürk ve Cumhuriyet'i hedef almasıyla bilinen İmam Halil Konakcı, Erzurum'da bir protesto edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatip ve vaiz olarak görev yapan Halil Konakçı verdiği vaazlarda sık sık Atatürk, Laiklik ve Cumhuriyet'i hedef alıyor. 

Geçtiğimiz günlerde ise İttihat ve Terakki dönemini yerden yere vurmuş, kurucuları için "Tüm hainler İttihat ve Terakki içinden çıktı" ifadelerini kullanmıştı.

'TALAT PAŞA'YA HAİN DİYEMEZSİN'

Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde vaaz verdiği sırada İttihatçıları hakkında ağır ifadeler kullanmaya devam ederken, bir vatandaş "Şehit Talât Paşa'ya hain diyen birisi Türkiye'de hiç bir camide konuşamaz" tepki göstermişti.

'ATATÜRK DÜŞMANLARI CİRİT ATAMAZ'

Zafer Partili bir grup Atatürk, Cemal Paşa, Enver Paşa, Talat Paşa fotoğraflarıyla, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde konferansa gelen Halil Konakcı'yı protesto etti. 

Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdulhamit Uzun, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Erzurum artık siyasal ümmetçilerin, cumhuriyet düşmanlarının, Atatürk düşmanlarının cirit atacağı yer değil" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir