MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakan Tartan Gelecek Partisi'nde
Politika
17 Ağustos 2022 Çarşamba 14:59

Hakan Tartan Gelecek Partisi'nde

Konak'ta 2009-2014 yılları arasında CHP'den belediye başkanlığı görevini yürüten Hakan Tartan, Gelecek Partisi'ne katıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün Tartan'a parti rozetini taktı.

SONKALEİZMİR-Konak Belediye başkanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlerinde bulunan Hakan Tartan siyasete Gelecek Partisi ile geri döndü. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün partisinin il ve bölge koordinatörleri toplantısında rozeti taktı.  Davutoğlu'nun Türtkiye'nin geleceğinde önemli görevler üstleneceğine inandığını belirten Hakan Tartan şöyle konuştu:

"Genel başkanımıza destek vermeliyiz. Ben bu inançla buradayım. Koltuk, makam gibi şeyleri bir kenara bırakarak Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadele içinde olmaya karar verdim. Gelecekte Türkiye adına çok şeyler katacağına inandığım Başbakanımızın yanında olmak istedim. Temel felsefemiz hak, hukuk ve adalettir. Ülkümüz mutlu bir Türkiye’dir. Zorlukları aşarak ve belli dönemlerde Türkiye içinde estirilen karanlık bulutları dağıtarak başaracağımıza inanıyorum. Bu mücadelede yanınızda olmaya gayret göstereceğim. Allah yolumuzu açık etsin."

Hakan Tartan, 2009-2014 yılları arasında CHP'den Konak Belediye başkanlığı, 1995-1999 arası ise Demokratik Sol Parti'den milletvekilliği görevi yaptı. Tartan, 1999 yılında bir süre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapmıştı. DSP'den istifa ettikten sonra kısa bir süre Yeni Türkiye Partisi'nde siyaset yapan Tartan 2009'de CHP'den Konak Belediye Başkanı seçilmişti. Tartan, 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'den aday gösterilmeyince DSP('den Konak Belediye Başkanlığı için aday olmuş ancak seçilememişti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir