MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HKP'den çok konuşulacak 'Milli Piyango' pankartı!
Güncel
7 Ocak 2022 Cuma 16:42

HKP'den çok konuşulacak 'Milli Piyango' pankartı!

Halkın Kurtuluş Partisi, aralarında İzmir'in de bulunduğu parti binalarına “Halkı, kankin Tüpçü’ye soydurma! NAS, şans oyunlarına helal mi der? “Milli Piyango” lağvedilmelidir!”  yazılı pankart astı. 

Milli Piyango’nun 31 Aralık 2021 Yılbaşı çekilişinde 120 milyon liralık büyük ikramiyenin çeyrek bilete çıkması ve bu biletlerden sadece bir tanesinin satılmasına dair tartışmalar devam ederken Halkın Kurtuluş Partisi'nden (HKP) konuyla ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi. 

“NAS’A GÖRE ŞANS OYUNLARI HELAL MİDİR?”
HKP genel merkez, il ve ilçe binalarına asılan pankartta AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bir Müslüman olarak naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Hüküm bu” açıklamasına gönderme yapılarak “Halkı, kankin Tüpçü’ye soydurma! NAS, şans oyunlarına helal mi der? “Milli Piyango” lağvedilmelidir!” ifadelerinin bulunduğu pankartlar asıldı. 

Konuyla ilgili HKP’nin resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, “Bir yandan NAS'tan dem vururken diğer yandan "Tüpçü"ye halkı soyduran din bezirgânlarına karşı yeni pankartımızı astık.'' ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hüseyin Özlem
 8 Ocak 2022 Cumartesi 01:20
1)-128 Milyar ve 208 Ton altın nerede? 2)-Diploma nerede? 3)-Amerika verilen Yahudi cesaret madalyası nerede? 4)-Meclis''te 10 bin dolar alan milletvekili kim? 5)-Kolombiyada yakalanan 5 ton eroini İzmir Limanın da kim alacaktı? 6)-Yalıkavak''taki Milyar Dolarlık Marina ve Paramount Otel''e, 45 Milyon Dolara En Son Çöken Kim? 7)-Ordu’ya Ait Tank Palet Fabrikası’nı Katar Emiri’ne Satıp Batmakta Olan Simitçiyi Devletleştiren Kim 8)-3 Trilyon Dolarlık İstanbul İmar Rantı Nerede?" 9)-20 Aralık akşamı ve devamında satılan 7 Milyar Dolar, Nerede ve Kimler tarafından satılmıştır? Ayrıca satılan dolarlar nereden gelmiştir? 10)-20 Aralık Akşamı Dolar Kuru 18.40 TL iken kimler dolar bozdurma işlemi yapmıştır? Bu bozdurma işlemini yapanlara öncesinde kim veya kimler haber vermiştir?"
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir