MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe’den Fenerbahçe'nin genç yıldızlarına kanca!
Spor
26 Temmuz 2022 Salı 09:07

Göztepe’den Fenerbahçe'nin genç yıldızlarına kanca!

Sarı-kırmızılılar, dış transferde Fenerbahçe’nin genç yıldızlarına kanca attı. Göz-Göz yönetimi, Süper Lig'in iddialı ekibinden golcü Tiago Çukur'un yanı sıra sağ kanat Burak Kapacak ile orta sahadaki oyuncusu Muhammed Gümüşkaya'yı kiralamak için devreye girdi. Görüşmeler tam gaz sürüyor.

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezon kadro yapılanmasında çoğunlukla gelecek vadeden genç oyunculara yönelen Göztepe'nin hedefinde Fenerbahçe var. Göz-Göz'de futbolun başına geçecek olan Danimarkalı Rasmus Ankersen, Fenerbahçe'den üç genç yıldız adayına talip oldu.

Sarı-kırmızılılar, hücum hattına takviye için Kanarya'dan 19 yaşındaki Tiago Çukur'un yanı sıra sağ kanat Burak Kapacak (22) ve orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya'ya (21) talip oldu. Bu sezon Süper Lig'de forma şansı bulmaları zor olan üç yıldızın da kiralanması hedefleniyor.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik patronu Jorge Jesus'un da Tiago ile birlikte Burak ve Muhammed'in kiralanmasına tecrübe kazanmaları açısından sıcak baktığı öğrenildi.


İZMİR'E DAHA YAKINLAR
Sarı-kırmızılılar, üç genç için resmen devreye girerken, Jesus ile birlikte futbolcuların kararı da transferde etkin olacak. Tiago ile birlikte Burak ve Muhammed'e Süper Lig ve 1. Lig'den çok sayıda ilgi olduğu öğrenilirken, futbolcuların Göztepe'nin kurumsal yapısı ve taraftar profili nedeniyle İzmir'e sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Sarı-kırmızılı yönetim, en kısa sürede bu oyunculardan en az ikisini kadrosuna katmayı planlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir