MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'ye 'BeIN' freni
Spor
1 Temmuz 2019 Pazartesi 14:23

Göztepe'ye 'BeIN' freni

Sarı-kırmızılı yönetimin, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeIN Sports'un zarar ettiği gerekçesiyle yayın hakları sözleşmesini değiştirmek istemesi üzerine transferde frene bastığı ortaya çıktı. Yeni sözleşmeye göre naklen yayın gelirlerinin yüzde 25 düşebileceği belirtilirken, Başkan Mehmet Sepil'in istenen oyuncuların kapıyı yüksek fiyatlardan açması nedeniyle bekleme kararı aldığı öğrenildi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Göztepe yönetimi, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeIN Sports'un Futbol Federasyonu ile imzalanan yayın hakları sözleşmesinin şartlarını değiştirmek istemesi üzerine transferde fren yaptı. Şirketin zarar ettiği gerekçesiyle ihale bedelini değiştirmeye çalıştığı ve enflasyon oranında güncellenen sabit kuru düşürmek istediği iddia ediliyor. BeIN Sports'un mevcut sistemle devam edilmesi halinde anlaşmayı feshedebileceği konuşulurken, naklen yayın gelirleri konusunda önünü görmeye çalışan sarı-kırmızılıların transferde acele etmek istemediği belirtildi. 
FİYATLAR ÇOK UÇUK
Sözleşme şartlarının değiştirilmesi halinde geçtiğimiz sezon toplamda 1 milyar 700 milyon TL'lik kazanç elde eden Süper Lig kulüplerinin gelirlerinin yüzde 25 oranında düşeceği öngörülüyor. Başkan Mehmet Sepil'in görüşülen oyuncuların fiyatı çok yüksekten açması nedeniyle de alternatif isimlere yöneldiği ifade ediliyor. Kadroda düşünülmeyen isimlerden Ghilas ile ayrılık konusunda anlaşan, Borges, Ngando ve Grillo ile görüşmeleri sürdüren Sepil'in bu oyuncular gönderilmeden de kulübe ekstra mali yük bindirmek istemediği ifade edildi.


Eren'le pazarlık sürüyor, Batuhan imzaladı

Göztepe, 2. Lig ekibi Menemen'den stoper Veli Çetin ile 1. Lig temsilcisi Hatay'dan sağ bek Murat Paluli'nin ardından Pendikspor'dan Batuhan Kırdaroğlu'nu da kadrosuna kattı. Sol kanat ve forvette görev yapabilen 19 yaşındaki oyuncu ile 2+1 yıllık mukavele imzalandığı öğrenildi. Yönetimin Galatasaray'dan ayrılan golcü Eren Derdiyok ile de pazarlıkları sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. 

İzmir'de Altınordu ile özel maç

Göztepe'nin yeni sezon hazırlık programı netleşti. 3 Temmuz Çarşamba Günü Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak sarı-kırmızılılar, 16 Temmuz'da Bolu Gerede'ye geçecek. Süper Lig başlayana kadar burada hazırlıklarını sürdürecek Göz-Göz, sezon önceki son hazırlık maçını İzmir'de Altınordu ile gerçekleştirecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir