MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'nin ayak sesleri
Spor
9 Nisan 2023 Pazar 14:03

Göztepe'nin ayak sesleri

Spor Toto 1'inci Lig'de liderlik koltuğunda oturan, 20 maçtır yenilmeyen ve üst üste 7 karşılaşmasını kazanan Yılport Samsunspor'u evinde 1-0 mağlup eden Göztepe, Play-Off için yarıştığı rakiplerinin de kayıplar yaşamasıyla haftayı çok karlı kapadı.

Ankara Keçiörengücü haftayı BAY takım olarak geçirirken, sarı-kırmızılıların en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor deplasmanından puan çıkaramadı. Göztepe, Manisa FK'nın 2-0 yenilmesiyle siyah-beyazlıların 2 puan önüne geçti. Yine Play-Off'u zorlayan Boluspor da evinde Bodrumspor'a 4-1 yenildi. Göztepe ile Boluspor arasındaki puan farkı 3'e yükseldi.

Bodrumspor ise Boluspor'u yenerek çıkışını sürdürdü ve Göztepe'nin önüne geçmesine izin vermedi. Haftayı 47 puan ve averajla Play-Off hattının dışında tamamlayan Göztepe, tam olarak hedefine ulaşamasa da geleceğe umutla bakmaya başladı. Göztepe bu hafta içinde ise sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Sarı-kırmızılılar salı günü Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İzmir ekibi bu maçı kazanırsa rakiplerinin alacağı hiçbir sonuca bakmaksızın Play-Off hattına girecek. Sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı'nda Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 yenmeyi başaran sarı-kırmızılılar olası galibiyet ya da beraberlik halinde rakibine ikili averajda da üstünlük sağlayacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir