MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe ilk yenilgisini tattı
Spor
19 Ekim 2020 Pazartesi 13:31

Göztepe ilk yenilgisini tattı

Süper Lig’de milli aranın ardından Gürsel Aksel Stadı’nda Fenerbahçe’yi konuk eden Göztepe, rakibine 3-2 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.

İlk hafta Yukatel Denizlispor’u 5-1 yenen sarı-kırmızılılar son 4 maçını ise kazanamadı. Yeni Malatyaspor’la 1-1, Gaziantep Futbol Kulübü ile 2-2, Medipol Başakşehir’le de 0-0 berabere kalan Göztepe, Fenerbahçe’ye yenildi. Teknik direktör İlhan Palut, Fenerbahçe karşısında alınan yenilgiyi ve oyunu değerlendirdi.

İlk yarıda dengeli bir oyun olduğunu ifade eden genç teknik adam, “Kendi evimizde iyi mücadele ederek kazanmak istediğimiz bir maçtı. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. Maçın en kötü periyodunu 45 ile 62’nci dakikalar arasında yaşadık. Hiçbir şekilde oyun kuramadık ve çok basit top kayıpları yaptık. Bu bizim adımıza kötü bir süreçti” yorumunu yaptı.

SON 30 DAKİKADAN MEMNUNUM

Guilherme’nin skoru 3-2 yapan golü attıktan sonra toparlandıklarını ifade eden Palut, “Golden sonra ayağa kalkan bir Göztepe vardı. Maçın sonuna kadar goller bulabilmek adına çok zorladık. Pozisyonlar da yakaladık ancak bir türlü değerlendiremedik” dedi.

İlhan Palut, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Oyunun 20 dakikalık periyodu haricinde özellikle son 30 dakikamızdan memnunum. 5 gün sonra maçımız var. Kısa zamanda toparlanıp Kasımpaşa karşılaşmasına hazır olacağız” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir