MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'den golcü hamlesi!
Spor
5 Ocak 2023 Perşembe 11:55

Göztepe'den golcü hamlesi!

Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren ve ara transfer döneminde Kongolu golcü Michee Ngalina'yı kadrosuna dahil eden Göztepe, Medipol Başakşehir'in genç forveti Muhammet Arslantaş'ı gündeme aldı. 

Sezonun ilk yarısında gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan sarı- kırmızılıların 21 yaşındaki golcüyü kiralamak için Başakşehir ile görüşmelere başladığı bildirildi. 

Teknik ekibin raporu doğrultusunda hücum hattına en az iki takviye gerçekleştirmek isteyen kurmayların Muhammet transferini en kısa sürede bitireceği kaydedildi. İzmir ekibinde Boşnak forvet Adjin Hasic ile yolların ayrılması beklenirken, büyük umutlarla transfer edilen ancak golle dahi tanışamayan Ali Akman'ın da kendisini toparlaması için sık sık uyarıldığı vurgulandı. Futbola Başakşehir altyapısında başlayan Muhammet, geçmiş senelerde Boluspor ve Kütahyaspor'da kiralık olarak forma giydi. Genç futbolcu bu sezonun ilk yarısında ise Başakşehir'de iki maça çıktı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ömer Şeviker
 6 Ocak 2023 Cuma 09:47
Arkadaş;talip olunan futbolcular ne derece verimli olur?şüpheli.Transfer yapılacaksa nokta yapılmalı.Ligin 2.yarısında form tutmasını bekleyecek vakit ve duru.umuz yok.Dediğim gibi nokta transfer,hazır oyuncuya ihtiyac var.Saygı ve selamlarımla.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir