MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'den Başkan Uzun'a 'Ali Artuner Sahası' ziyareti...
Spor
30 Mayıs 2024 Perşembe 17:10

Göztepe'den Başkan Uzun'a 'Ali Artuner Sahası' ziyareti...

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp CEO'su Kerem Ertan, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'u ziyaret etti. Görüşmede sarı-kırmızılıların efsane kalecisi Ali Artuner'in adını taşıyan belediyeye ait sahanın, Göztepe futbol okulu öğrencileri, tesisleşme ve alt yaş gruplarının kullanımı için verilmesi talep edildi. SONKALE'ye konuşan Başkan Uzun "Göztepe'ye rağmen bir iş yapma düşüncesinde değiliz. Negatif bir durum yok" dedi.

SONKALEİZMİR-Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp CEO'su Kerem Ertan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'u makamında ziyaret etti. 

Uzun'a başkanlık görevinde başarılar dileyen Sepil ve Ertan, eski Başkan Ali Engin döneminde Göztepe yerine Galatasaray Futbol Okulları kullanımına verildiği için Göztepe taraftarının tepkisini çeken Ali Artuner Sahası ile ilgili talepte bulundu. 

ALİ ARTUNER SAHASI TALEBİ 

Göztepe yöneticilerinin, kulübün efsane kalecisi Ali Artuner'in adını tayışan sahanın futbol okulları ve alt yaş kategorilerindeki oyuncular ve tesisleşme için kendi kullanımlarına verilmesinini istediği öğrenildi.

UZUN: NEGATİF BİR DURUM YOK

SONKALE'ye konuşan Başkan Uzun ise Ali Artuner Sahası'nın kulübe tahsisi ile ilgili somut bir yanıt vermedi. Uzun, "Ali Artuner Sahası ile ilgili görüştük. Negatif bir durum yok. Göztepe köklü camialarımızdan. Kamu kurumu temsilcisi olduğumuzun bilincinde hareket etmek zorundayız. Kulüp yöneticileri ile kaygılarımız ortak. İyi niyetliler, çabalarını da takdir ediyorum. Oranın kamu yararına, gençler için kullanılmasını istiyoruz. Göztepe'ye rağmen orada bir iş yapma düşüncesinde değiliz" dedi. 



GÖZTEPELİ TARAFTARLAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Narlıdere'de eski belediye başkanı Ali Engin döneminde Ali Artuner Sahası'nın  Galatasaray Futbol Okulları kullanımına verilmesi Göztepeli taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Taraftarlar, sahadaki Galatasaray pankartlarını indirip "Ali Artuner Sahası bizim" pankartları asmıştı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir