MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de transfer kararı!
Spor
20 Aralık 2021 Pazartesi 14:04

Göztepe'de transfer kararı!

Süper Lig'de evinde Fatih Karagümrük'e de 1-0 yenilen Göztepe için tehlike çanları çalmaya başlarken yönetim devre arasında 4 transfer yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılıların, sol bek, orta saha, forvet ve 1 kanat oyuncusu almak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

SONKALEİZMİR-Çaykur Rizespor'un ardından Fatih Karagümrük'e de mağlup olan Göztepe 14 puanla düşme hattında kalırken, yönetim transfer için kolları sıvadı. Yönetimin, öncelikli olarak orta saha, forvet, kanat ve sol bek mevkilerine 1'er oyuncu almayı planladığı öğrenildi. Bazı oyuncularla görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. 
Göz-Göz'de taraftarlar da Karagümrük yenilgisi sonrası isyan bayrağını açtı. Maçta  90 dakika boyunca takımlarını destekleyen futbolseverler maç bitiminde ise hem yönetime, hem de futbolculara sert tepki gösterdi. Büyük hayal kırıklığı yaşayan tribünler, bazı oyuncuları ıslıkladı. Göztepe forması kutsaldır nasip olmaz kimseye" tezahüratlarında bulunan taraftarlar, "Yönetim bu takım senin eserin" sloganlarıyla da kurmayları protesto etti. 

Uzun süre Gürsel Aksel Stadı'ndan ayrılmayan taraftarlar, takımı sahaya çağırdı. Ancak oyuncular tribünlerin çağrısına kayıtsız kaldı ve sahaya gelmedi. Taraftar ve yönetimin gözünde kredisini tüketen teknik direktör Nestor El Maestro maç bitiminde özeleştiri yaptı. Herkesin birliktelik göstermesi gerektiğini ifade eden Sırp çalıştırıcı, "Ben de kafamı kaldırıp kendi adıma takım içerisinde gereksiz değişiklikler yapmaktan uzak durmalıyım" dedi. 

MAESTRO: BERABER OLMAMIZ GEREKİYOR

Oyuncularına güvendiğini anlatan Maestro, "Çok enteresan bir karşılaşma oynadık. Analiz edecek çok şey olmasına rağmen artık sonuç olmalı. Bulunduğumuz duruma bakarsak bizim için en önemli şey sonuç alabilmek. Artık hep beraber olmamız gereken zaman. Bir şekilde acil ve elzem şekilde galibiyetler almalıyız" diye konuştu. Göztepe devrenin bitimine 2 maç kala önce perşembe günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek, ardından evinde Adana Demirspor'la kozlarını paylaşacak. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Göz Gözlü
 20 Aralık 2021 Pazartesi 20:40
Öncelikle bu takımda soner kadro dışı bırakılmalı,sağ bek sol bek sol açık ve ortaya iki futbolcu hareketli vurucu santrfor şart,aksi halde paraşütsüz ineriz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir