MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de rota Bornova...
Spor
18 Nisan 2024 Perşembe 21:16

Göztepe'de rota Bornova...

Yeni sezonda basketbol branşında profesyonel ligde mücadele edecek Göztepe, maçlarını Bornova Belediyesi'ne ait Atatürk Spor Kompleksi'nde oynayacak. Göztepe yöneticilerini ağırlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Şehrimizin spor mirasını yaşatacak olan kulüplerimizin her zaman destekçisi olacağımızı belirtiyor, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

SONKALEİZMİR-Göztepe Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil ile Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'yi ziyaret etti. 

Yeni sezonda basketbolda profesyonel lige dönecek sarı-kırmızılılar maçların belediyeye ait Atatürk Spor Kompleksi'nde oynanması için Başkan Eşki'den destek istedi. 

BAŞKAN EŞKİ'DEN DESTEK

Eşki, kulüplere her zaman destek olacaklarını belirterek, "Yeni sezonda maçlarını belediyemize ait Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayacak olan Göztepe Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi ve Olimpik Branşlardan Sorumlu Başkanı Mehmet Sepil ve Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar ile bir araya geldik. Şehrimizin spor mirasını yaşatacak olan kulüplerimizin her zaman destekçisi olacağımızı belirtiyor, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir