MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de kötü seri...
Spor
21 Haziran 2020 Pazar 13:28

Göztepe'de kötü seri...

Trabzon yenilgisinin ardından Malatya'ya da boyun eğen Göztepe son 6 maçta 5 mağlubiyet alarak kötü bir grafik sergiledi. Bu süreçte 2'si penaltıdan olmak üzere sadece 4 gol atabilen sarı-kırmızılılarda taraftarlar da sosyal medyada kötü futbol nedeniyle teknik heyete tepki gösterdi. Teknik direktör İlhan Palut ise kötü sürecin farkında olduklarını belirterek, "Camiamızı üzdük, bu kötü sürece son vermek için çalışacağız" dedi

SONKALEİZMİR-Süper Lig'de evinde 3-1'lik Trabzonspor yenilgisinin ardından deplasmanda Yeni Malatyaspor'a da 2-1 ile boyun eğen Göztepe'de moraller bozuldu. Ligde oynadığı son 6 maçta 5 yenilgi, 1 galibiyet alabilen sarı-kırmızılılar, bu süreçte 2'si penaltıdan sadece 4 gol atabildi. Koronavirüs pandemisi sonrası başlayan ligdeki iki maçını kaybeden sarı-kırmızılıların sergilediği kötü futbol da eleştirilere neden oldu. Taraftarlar, sosyal medyada kötü futbol nedeniyle teknik direktör İlhan Palut'a da tepki gösterdi.

BİREYSEL HATALARDAN YAKINDI

Teknik direktör Palut ise bireysel hatalardan yakındı. Malatya deplasmanında alacakları galibiyetle çıkışa geçmeyi hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten genç teknik adam, "İlk yarının sonlarına doğru yapmamamız gereken bir defansif organizasyon hatasından ötürü yediğimiz gol ile devreye mağlup girdik. İkinci yarıda rakibimiz oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Biz de riskler alarak rakip yarı sahada varlık gösterdik. Kilidi açmak için çok uğraştık ve penaltı golüyle bunu başardık. Ancak yine bireysel hata sonucu yenik duruma düştük" dedi. 

BAŞKAN SEPİL UYARACAK!

Palut, üst üste aldıkları kötü sonuçlarla taraftarları üzdüklerini belirtkirken, "Bu durumun farkındayız. Bu kötü performansa son vermek için gerekli çalışmaları yapacağız" diye konuştu. Malatya'da takımı tribünden takip eden Başkan Mehmet Sepil'in de kötü futbol nedeniyle oyunculara ve teknik heyete hafta içerisinde uyarıda bulunacağı öğrenildi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir