MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe’de aday çok imza yok!
Spor
15 Eylül 2022 Perşembe 11:15

Göztepe’de aday çok imza yok!

Göztepe yönetimi teknik direktör konusunda henüz net bir adım atamadı. Sarı-kırmızılılar, Volkan Demirel'den olumsuz yanıt alırken Fuat Çapa, Hüseyin Eroğlu Bayram Bektaş, Tamer Tuna'nın yanı sıra listesine son olarak Samet Aybaba'yı da ekledi.

Spor Toto 1. Lig'de ilk 5 hafta sonunda Turgay Altay ile yolları ayırmak zorunda kalan Göztepe'de yönetim henüz teknik direktör belirsizliğine son veremedi. Sarı-kırmızılılar, 4 günlük süreçte birçok teknik adamı gündemine alırken henüz net bir adım atamadı. Sportif direktör Ivan Mance sadece ciddi olarak olumsuz yanıt aldığı Volkan Demirel ile görüşürken teknik adam listesine her geçen gün biri ekleniyor. Sarı-kırmızılıların, son olarak tecrübeli teknik adam Samet Aybaba'yı da gündemine aldığı öğrenildi.

KURMAYLAR ACELE ETMİYOR
En son Adana Demirspor'u çalıştıran ve uzun süredir boşta olan 67 yaşındaki deneyimli teknik adamla en kısa zamanda görüşme yapılması bekleniyor. Aybaba'nın şartların oluşması halinde Göztepe'nin teklifine sıcak bakabileceği belirtildi. Teknik direktör konusunda hata yapmak istemeyen yönetim, ince eleyip sık dokuyor. Yönetimin listesinde Tamer Tuna, Fuat Çapa, Hüseyin Eroğlu, Bayram Bektaş isimleri de yer alıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar da teknik direktör seçiminde geç kalındığı yönünde yönetime yönelik eleştirilere başladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir