MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Sepil sessizliğini bozdu... Dünyada örneği var mı?
Spor
19 Temmuz 2020 Pazar 12:24

Göztepe'de Sepil sessizliğini bozdu... Dünyada örneği var mı?

Galatasaray deplasmanından 3-1 yenik ayrılan Göztepe'de hakem kararlarına büyük tepki var. Taraftarlar sosyal medyada Napoleoni'nin golünün VAR kararıyla iptal edilmesini skandal olarak yorumlarken, Başkan Mehmet Sepil de, "Dünya futbol tarihinde böyle bir kararın örneği var mıdır? Bu tür kararlara imza atan sistemle Türk futbolunu nasıl geliştireceğimizi, nereye götüreceğimizi artık cesur bir şekilde tartışmak zorundayız" dedi

SONKALEİZMİR-Süper Lig'de Galatasaray deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle dönen Göztepe'de karşılaşmanın hakemi Koray Gencerler ve VAR hakemi Zorbay Küçük'e büyük tepki var. Göz-Göz'ün müsabakada 1-0 gerideyken 65. dakikada Napoleoni ile bulduğu gol, Halil'in Galatasaraylı Saracchi'ye faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi. 
Sarı-kırmızılı taraftarlar maçtan sonra sosyal medyada kararlara isyan ederken, Başkan Mehmet Sepil de sessizliğini bozdu.  Sepil, "Dün oynadığımız karşılaşmada maçın hakemi Koray Gençerler ve Var hakemi Zorbay Küçük’ün verdiği bir kararla golümüz iptal edildi. Ben şimdi herkese bu kararla ilgili bir soru sormak istiyorum. Dünya futbol tarihinde böyle bir kararın örneği var mıdır? Böyle bir karar verilmiş midir? Cevabının hayır olduğunu biliyorum. Bu tür kararlara imza atan sistemle  Türk futbolunu nasıl geliştireceğimizi, nereye götüreceğimizi artık cesur bir şekilde tartışmak ve doğru kararların alınması adına çalışmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aydin Tomak
 20 Temmuz 2020 Pazartesi 12:58
Onumuzde ki sesonda hakemlerin bu gibi durumlar icin kulaklarinin iyice cekilmesi dilegi ile
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir