MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Palut'tan mesaj var... Sürpriz isim Şota...
Spor
31 Ekim 2019 Perşembe 16:57

Göztepe'de Palut'tan mesaj var... Sürpriz isim Şota...

Göztepe'de teknik direktörlük için adı geçen isimlerin başında olan İlhan Palut, SONKALEİZMİR aracılığıyla sarı-kırmızılı camiaya mesaj gönderdi. Genç teknik adam, "Göztepe'de çalışmayı çok isterim. Süper Lig'de çalışmak bir hedeftir. Ancak Göztepe ise daha iyi bir hedeftir. Heyecanı yüksek bir camia, bu beni de heyecanlandırıyor" dedi. Öte yandan yönetimin, Özbekistan'dan Şota Arvaledze'yi de gündemine aldığı öğrenildi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Teknik direktör Tamer Tuna'nın istifası sonrası arayışa geçen Göztepe'de adı sıkça konuşulan İlhan Palut, SONKALEİZMİR'e özel açıklamalarda bulundu. Hatayspor'u 1. Lig'e çıkaran ve geçtiğimiz sezon Play-Off oynatarak dikkat çeken 42 yaşındaki teknik direktör Göztepe'yi kendisi için önemli bir fırsat olarak gördüğünü belirtti. Palut, "Göztepe'den resmi bir teklif almadım. Ancak düşünüldüğümü biliyorum. Yönetimin seçim süreci içerisinde olduğunu ve farklı adayları da değerlendirdiği bilgisine sahibim. Ben Göztepe'de çalışmayı çok isterim. Bu beni oldukça heyecanlandırıyor" dedi.
"İYİ SİNERJİ YAKALARIZ"
Göztepe'de büyük taraftar kitlesi ile iyi bir sinerji yakalayabileceklerini dile getiren İlhan Palut, "Göztepe benim için bir adım daha ileri gitmek anlamına geliyor. Süper Lig'de çalışmak bir hedeftir. Ancak Süper Lig'deki takımlar arasında Göztepe'de çalışmak çok daha iyi bir adımdır. Heyecan yüksek bir camia. Ben de süreci takip ediyorum" yorumunu yaptı. 

Sürpriz isim Şota
Teknik direktörlük için birçok aday arasında değerlendirme yapan Göztepe yönetiminin, Şota Arvaledze'yi de gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa, Kayserispor ve Trabzonspor'da görev yapan, halen Özbekistan'ın Pakhtator Tashkent takımını çalıştıran Şota'nın şartları ile ilgili nabız yokladığı ifade edildi. Pakhtator takımı ile bu sezonun bitimine 4 maç kala şampiyonluğu garantileyen Gürcü teknik adamın, kulübü ile sözleşmesinin sürmesinin sıkıntı yarattığı belirtildi. 

Poko 2 hafta yok, Napoleoni dönüyor
Göztepe'de Kasımpaşa maçında Quaresma'nın sert müdahelesi sonucu sakatlanan Poko'nun 2 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı. Bağlarında zedelenme ve kanama oluşan Gabonlu oyuncunun yanı sıra Türkiye Kupası'na Sivas Belediyespor maçında direkt kırmızı kart gören stoper Sanneh de cumartesi günü Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek. Sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa sınavında görev alamayan İtalyan forvet Napoleoni ise takıma dönecek.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir