MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Mossoro kesik yedi
Spor
24 Aralık 2019 Salı 12:34

Göztepe'de Mossoro kesik yedi

Göztepe'de ilk haftaların değişmez ismi Marcio Mossoro, teknik direktör İlhan Palut'un göreve gelmesiyle kulübeyi mesken tuttu. Son 4 maçta sonradan oyuna giren Brezilyalı, G.Saray sınavında ise süre alamadı. Öte yandan lider Sivasspor ile oynayacağı zorlu maça hazırlanan Göz-Göz'de sakat Alparslan ve Atınç'ın yanı sıra cezalı Titi'nin yokluğunda 4 aydır lig maçına hasret olan Sanneh'e gün doğdu

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Göztepe'de ilk haftalarda takımın değişmez ismi olan Marcio Mossoro, teknik direktörlüğe İlhan Palut'un getirilmesinin ardından yedek kulübesini mesken tuttu. Transfer döneminin son gününde kadroya dahil edilen tecrübeli futbolcu, Palut'un dümene geçtiği Alanyaspor sınavına kadarki 7 müsabakanın 5'inde ilk 11'de olmak üzere 576 dakika süre aldı. Teknik patron Palut'un yönetimindeki ilk maçta Alanyaspor önünde cezası nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı oyuncu, sonraki 4 karşılaşmanın tümünde sonradan oyuna dahil oldu ve toplamda 137 dakika ter döktü. Mossoro, son olarak 2-1 kazanılan Galatasaray maçında kulübeden çıkamadı. 
SANNEH'E GÜN DOĞDU
Sarı-kırmızılılarda pazar günü lider Sivasspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesi eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Savunma oyuncuları Titi ve Gassama'nın yanı sıra golcü Jerome kart cezalı duruma düşerken, Alparslan ile Atınç'ın da sakatlıkları sürüyor. Teknik direktör İlhan Palut'un Gassama'nın yerine Murat Paluli'ye şans vereceği, Titi'nin yokluğunda ise Sanneh'in formaya yakın olduğu öğrenildi. 18 Aralık'ta Fatih Karagümrük ile oynanan Türkiye Kupası sınavında görev alan Gambiyalı stoper, ligde ise 4 ay önce 23 Ağustos'ta Beşiktaş'a 3-0 kaybedilen müsabakada 90 dakika görev almıştı. İzmir ekibinde Alparslan'ın maça yetişmesinin zor olduğu belirtilirken, kart cezası sona eren Berkan ise şans verilmesi halinde sahada olacak.
EREN Mİ DENİZ Mİ?
Teknik direktör İlhan Palut'un ileri uçta ise hafta içerisindeki antrenmanlardan sonra Eren Derdiyok ile Deniz Kadah arasında tercih yapacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir