MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Karaman dönemi
Spor
19 Ocak 2021 Salı 10:29

Göztepe'de Karaman dönemi

Süper Lig ekiplerinden Göztepe İlhan Palut'un istifasının ardından teknik direktörlüğe son olarak geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'u çalıştıran Ünal Karaman'ı getirdi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanvekili Talat Papatya, 54 yaşındaki teknik adam ile her konuda anlaşma sağladıklarını açıkladı. Papatya, Trabzonspor'dan Malili Kanat oyuncusu Fousseni Diabate'yi de sezon sonuna kadar kiraladıklarını sözlerine ekledi 

SONKALEİZMİR-Göztepe teknik direktör araşıyışına Ünal Karaman ile anlaşarak nokta koydu. Başkanvekili Talat Papatya, bir süredir görüşle halinde oldukları 54 yaşındaki Karaman ile her konuda anlaşma sağladıklarını açıkladı. Karaman ile bir iki gün içerisinde resmi sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Papatya, "Sözleşme süresi 1.5 yıldan aşağı olmayacak. Görüşmemizde en az konuşulan konu sözleşme süresiydi. 1.5 yıldan aşağı olmaz. Kontratta yazan sürelerin hiçbir anlamı yok. Bunu defalarca tecrübe ettik. Amacımız Ünal hoca ile uzun yıllar çalışmak" dedi.

DİABATE GELİYOR, 3 İSİM YOLCU

Transfer çalışmalarına da değinen Papatya, Trabzonspor'dan 25 yaşındaki Malili kanat oyuncusu Fousseni Diabate'yi sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı. Papatya, "Diabate bugün İzmir'de sağlık kontrolünden geçecek. Daha sonra imzaları atacağız. Takımımızdan ayrılması gündemde olan Mossoro ve Gassama ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onlar da başka kulüplerle görüşüyor. Guilherme de kesin olarak Çin'e gidecek. Transfer limitlerimiz dahilinde takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Ayrılan oyuncular olur, ihtiyaç olur. Şartlar dahilinde takımı güçlendirmek için emizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir