MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Çinemre defteri kapanıyor...
Spor
29 Haziran 2019 Cumartesi 14:38

Göztepe'de Çinemre defteri kapanıyor...

Fenerbahçe'den 500 bin euro bonservis bedeliyle büyük umutlarla transfer edilen stoper Hakan Çinemre'nin Göztepe macerası sona eriyor. Son iki sezonda iki kez sağ diz çapraz bağları kopan ve sadece 5 maça çıkabilen 25 yaşındaki oyuncu ile yollar ayrılıyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Göztepe'nin 2017-2018 sezonunun başında Fenerbahçe'den büyük umutlarla transfer ettiği Hakan Çinemre'nin sarı-kırmızı macerası sona eriyor. İzmir ekibinin 500 bin euro bonservisle kadrosuna katıp 3 yıllık imza attırdığı oyuncu, son iki sezonda sadece 5 maçta görev alabildi. 2017-2018'de 117, 2018-2019'da da 117 dakika olmak üzere toplamda 234 dakika süre alabilen 25 yaşındaki futbolcunun yakasını sakatlıklar bırakmadı. Göz-Göz'e imza attığı ilk yıl antrenmanda sakatlanan ve sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Hakan, uzun bir tedavi sürecinin ardından geride bıraktığımız sezona da büyük umutlarla başladı. Ancak Hakan'ın sağ diz kabusu bitmedi. 

SAKATLIKLARDAN KURTULAMADI

Türkiye Kupası'nda 4 Aralık 2018'de Nazilli Belediyespor karşılaşmasında da şanssız bir sakatlık geçiren Hakan Çinemre'nin yine sağ diz ön çapraz bağları koptu. Geride bıraktığımız sezonu da tedaviyle geçiren Hakan'ın yaşadığı sakatlıklar ve bir türlü takıma adapte olamaması nedeniyle yönetimin ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Sakatlığını atlatan Hakan Çinemre için 1. Lig'den bazı kulüplerin nabız yokladığı öğrenilirken, yönetimin genç stoper için bir miktar bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda daha önce Tayfur Bingöl, Lumor Agbenyenu, Adama Traore, Kadu ve Yoan Gouffran ile resmen yollar ayrılmıştı. Ghilas, Borges, Ngando ve Grillo ile de ayrılık için temaslar sürüyor.

Yabancı kontenjanı açılıyor

Göztepe yeni sezon öncesi yabancı kontenjanını açarak rahatladı. Geçen sezon 15 yabancı oyuncusu olduğu için Futbol Federasyonu talimatları gereği ekstradan 1 milyon TL ödeme yapmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar, Traore, Gouffran, Kadu ve Lumor'un ayrılması ile rahat bir nefes aldı. Göz-Göz'de Ngando, Grillo, Borges ile Ghilas'ın da ayrılmasıyla takımda 7 yabancı kalacak. Beto, Gassama, Titi, Reis, Poko, Castro, Jerome'u takımda tutacak İzmir ekibi, Federasyon'a ekstra ödeme yapmadan 7 yabancı daha transfer edebilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir