MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Borges şoku... Oynamadan 1 yıl ödeme alabilir!
Spor
18 Ağustos 2020 Salı 13:18

Göztepe'de Borges şoku... Oynamadan 1 yıl ödeme alabilir!

Göztepe'de Kosta Rikalı oyuncu Celso Borges, kulübe yolladığı ihtarname ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Borges'in kalan 1 yıllık sözleşme bedelini tazminat olarak talep ettiği öğrenilirken, kulüpten yapılan açıklamada hukuki yollara başvurulacağı belirtildi

SONKALEİZMİR-Sezonun sona ermesiyle kaleci Beto, Castro, Jerome, Serdar Gürler, Deniz Kadah ve Wilczek'le yollarını ayıran Göztepe'de flaş bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-kırmızılıların 2 sezon önce İspanya'nın Deportivo takımından transfer ettiği Kosta Rikalı orta saha oyuncusu Celso Borges sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. 
Sarı-kırmızılı yönetim ayrılığın ardından şu açıklamayı yaptı: Oyuncumuz Celso Borges kulübümüze yolladığı ihtarname ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini tarafımıza bildirmiştir.
Oyuncunun 2019-20 sezonuna dair tüm ödemeleri yapılmış olup kulübümüzün bu haksız fesih karşısında hukuki haklarını arayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."
Borges Göztepe formasıyla son iki sezonda 66 maça çıkarken 3 gol kaydetti
Göz-Göz'de sezon sürerken Fransız sol bek Leo Schwechlen de alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek sözleşmesini feshetmişti. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Seko
 18 Ağustos 2020 Salı 15:39
Sözleşmesi devam eden bir oyuncu tek taraflı sözlesmeyi fesh ederse ve takimda bulundugu sure zarfibda hakedislerini aldiysa kulupten kalan sozlesme suresinin ucretini talep edemeyecegi gibi, kalan sözleşme suresini kulübe borclanmis olur. Zira ortada bir anlasma var ve anlasmadan cayip hizmeti yerine getirmeyen Borges...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir