MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gözlüklerinden kurtulmak için hastaneye gitti, hayatı karardı!
Güncel
1 Ekim 2024 Salı 15:31

Gözlüklerinden kurtulmak için hastaneye gitti, hayatı karardı!

İzmir'de gözlüklerinden kurtulmak için özel bir hastaneye giden Betül Bilenç Yalçın, "Akıllı lens ameliyatı olduktan sonra bir gözünün yüzde 98 görme yetisini kaybettiği" iddiasıyla tazminat davası açtı.

SONKALEİZMİR-İzmir'de evli ve bir çocuk annesi 50 yaşındaki Betül Bilenç Yalçın, 2019 yılının Temmuz ayında gözlüklerinden kurtulmak için özel bir hastaneye başvurdu. 

Akıllı lens ameliyatı olması tavsiye edilen Betül Yalçın'a gözünde ödem olduğu gerekçesiyle bir süre tedavi uygulandı. Tedavinin ardından ameliyat masasına yatan Betül Yalçın iddiaya göre sağ gözünde yüzde 98 görme kaybı yaşadı.

Yalçın, yaşadıklarının ardından İzmir 7. Tüketici Mahkemesi'nde hastane ve doktora tazminat talebiyle dava açtı.

SONKALE'ye konuşan Betül Yalçın, "İlk 6 ay gözümde mikrop var diye tedavi gördüm. Farklı makinalara sürekli girdim. Her hastaneye gidip gelirken bir sürü para harcadım. Deneme tahtası gibi sürekli ilaç yazdılar. Ameliyattan sonra da 'Gözünde ödem var' dediler. Bu ödem bir türlü geçmedi. Sağ gözümde sorun oldu. Engelli raporu aldım. Sağ gözüm şimdi yüzde 98 görmüyor. Hiç gözlük takmamak için olmuştum bu ameliyatı. Şu an kör oldum, zaten gözlüğe gerek kalmadı. Araç kullanamıyorum, kitap okuyamıyorum, sosyal hayatım bitti. Bu yüzden iş değiştirmek zorunda kaldım" dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir