MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gökhan Özoğuz’dan O Ses Türkiye açıklaması!
Magazin
16 Kasım 2022 Çarşamba 15:58

Gökhan Özoğuz’dan O Ses Türkiye açıklaması!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Ekşi Sözlük'te uzun yıllar jüri koltuğunda görev yaptığı 'O Ses Türkiye'nin yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile neden yollarını ayırdığını açıkladı.

Sosyal medyada gündeme ve siyasete dair yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Ekşi Sözlük kullanıcılarının sorularını yanıtladı. ‘O Ses Türkiye’ adlı yarışma programı ve Acun Ilıcalı ile ilgili yıllardır merak edilen o soruyu cevapladı.

“ACUN BASKI GÖRDÜ MÜ?”

Bir Ekşi Sözlük kullanıcısı, Gökhan Özoğuz’a “Cevap vermezsin ama Acun’un seninle yollarını ayırması için baskı gördüğü doğru mu?” diye sordu.

Özoğuz bu soruya “Özellikle cevap vermek istiyorum. Asla öyle bir şey olamaz çünkü Acun ilk programı yapmaya başladığından beri hep muhabbetimiz aynı gidiyordu. 5 sene doldu. Acun daha çok diğer programlarla alakalı yurt dışında olduğu için, zamanını doldurduğunu düşünüyorum aslında. 5 sene yeterli bir süre ya” diyerek yanıt verdi.

“O SES TÜRKİYE MÜZİK SEKTÖRÜNE ÇOK GÜZEL BİR DOKUNUŞ YAPTI”

Özoğuz, başka bir kullanıcının “O Ses Türkiye gibi programların müzik sektörüne katkısı sizce gerçekten var mı? Saf show business mı olay yoksa?” sorusu üzerine de şu cevapları verdi:

“Bir şeyi yapmak için o ortamın bir takım gerektirdikleri var evet. TV’de program yapmak çok benim anladığım bir iş değil ama. O Ses Türkiye kesinlikle müzik sektörüne çok güzel bir dokunuş yaptı.”

“O dönem bizim kültürümüzdeki farklı janrlar ortaya çıktı. Çıkan çok iyi arkadaşlar var, çok iyi müzisyenler var, profesyonel hayatlarına devam ediyorlar. Keşke hep olsa.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir